Centrum chinskie Wólka K. i Budapest Szentmihályi út 167-169
Autor | ~Przemek [192.168.2.*]
2010-11-22 20:45
Witam pierwszy raz trafiłem na to forum ponieważ szukałem informacji na temat centrum asiacenter w Budapeszcie i doświadczeń kogoś kto był tam 1 raz i kogoś kto tam zaopatruje się w hurt od dłuższego czasu. Byłem dzisiaj w wólce kosowskiej i rozmawiałem ze znaną mi szefową lokalu w hali ASG której dzisiaj dostarczono towar z asiacenter. Piszecie że ceny wólki i ceny budapesztu są zbliżone i nie opłaca się gnać taki kawał drogi, może to wynikać z tego że ktoś tam był 1 raz i zaserwowali mu cennik pierwszy, tak samo ja 4 lata temu u dostawców z wólki miałem inną cenę niż dzisiaj. Skoro biorę u swojej chinki karton ścierek za 720 zł 600 sztuk i przy mnie facet bierze karton za 840 zł, wiem że na jednej wychodzi parę groszy różnicy, ale mi na paru kartonach odejmuje się od paliwa, to nie wierze że u mojej chinki gdzie pracują 3 osoby i 2 kierowców którzy jeżdżą busami za 300 tys zł do Budapesztu po asortyment, opłaca dwa stoiska i chinka nakłada 5 % ? nie realne. I niech mi ktoś teraz napisze szczerze czy opłaci mi się jeździć do Budapesztu taki kawał drogi (bus maxi+przyczepa) i w ile czasu mogę wyrobić tam u dostawców takie ceny jak moja chinka i zaznaczę że kupuje tylko hurt i sprzedaje hurt, dlatego pytam o ten czas. Proszę zamieszczać maile a chętnie odpisze i wymienię się doświadczeniami i bez żadnych opłat oczywiście. Chętnie też nawiąże znajomość z kimś kto chce skoczyć na hurt mam zawsze wolne jedno miejsce, a wyjazdy są częste z powodu zbliżających się Świąt. Woj. podlaskie, do tej porty jeżdżę na Wólkę i Litwę. Mogę też odpowiedzieć na pyt. zainteresowanych kupnem ilości hurtowych.
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »