Na skróty

Masz firme?
Masz kredyt do 3 mln z?, bez zaświadczeń.
Sprawdź!

reklama

Forum Zatrudnienie pracowników i ZUS

usługi płacowo kadrowe

Autor  |  ~Izabelaj [83.28.102.*]    2009-03-16 21:07
zamierzam otworzyć Centrum Usług Outsourcingowych czyli normalnym językiem mówiąc usługi księgowo-płacowo-kadrowo-biurowo-reklamowe. Zacząć chcę od pełnych usług płacowych - naliczanie wynagrodzeń, sporządzanie list płac, deklaracji podatkowych, deklaracji ZUS, akta osobowe, wszystko co z kadrami związane - rozlicZanie czasu pracy, pilnowanie ważności badań lekarskich( współpraca z lekarzem medycyny pracy), szkoleń bhp - cały zakres kontroli inspekcji pracy oraz ZUS. Usługi zamierzam ubezpieczyć od błędów. Na początek zamierzam dokonywać wstępnej oceny stanu dokumentów i w miarę konieczności sporządzać także Regulaminy Pracy itp. Płace i kadry to moja wieloletnia specjalność. Zamierzam zaoferować najwyższą jakość usług pod każdym względem. Szacuję cenę usług od 15 zł/1 pracownika. Oprócz tego wszelkie usługi biurowe - pisanie podań, pism, wyjaśnień. Sporządzanie logo, wizytówek, papierów firmowyxch. Usługi księgowe wprowadzę chyba nie od razu. Pod koniec roku przystąpię do egzaminu w Ministerstwie Finansów. Na razie chciałabym skupic się na usługach płacowo kadrowych. I tu mam wieeelką prośbę. proszę o wypowiedzi! czy skorzystalibyście z takich usług - z jakiego ich zakresu - w jakiej formie - na co kładlibyscie nacisk, co byłoby najważniejsze, co decydowałoby tzn. co by Was zachęciło żeby z takich usług skorzystać.
zależy mi na tym żeby stworzyć takie "super biuro" - proszę więc o sugestie. Dziękuję
« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »
  • usługi płacowo kadrowe ~Izabelaj, 2009-03-16 21:07